Vloeren

PVC-vloeren, laminaat en massief houten vloeren

Een sfeerbepalend onderdeel van uw woning is de vloer. Bij Zuid West Hoek Keukens en Badkamers zijn er vloeren voor alle woonstijlen verkrijgbaar. In de showroom zult u een breed assortiment laminaat-, houten-, PVC-vloeren aantreffen. Voor elk budget is er een passende vloer.

PVC-vloeren

PVC is een duurzaam product dat gemakkelijk is in onderhoud en met vloerverwarming te verwerken is. De PVC-vloeren zijn in vele kleuren en designs te verkrijgen, zo kunt u kiezen uit brede delen, smalle delen of een visgraatpatroon. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn sterk, praktisch, slijtvast en makkelijk schoon te maken. Met het makkelijke clicksysteem is het natuurlijk makkelijk zelf te leggen. U kunt deze laminaatvloeren op bijna elke ondergrond leggen. Wij leveren laminaatvloeren in verschillende planken, stroken of motieven.

Massief houten vloeren

Door zijn slijtvastheid zult u lang plezier beleven aan een massief houten vloer. Deze vloeren zijn hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Een houten vloer, kan opgebouwd zijn uit een massieve vloer of een meerlaags product.