Toiletten

Geberit Nederland

 

 

Nieuwe Geberit ProApp, een assistent op zakformaat.

Download deze app hier en ontvang een Geberit smartphonecase welke gebruikt kan worden voor de vier meest voorkomende Apple en Samsung smartphones.
Deze actie loopt tot en met september 2018 en op = op.

Met de app kunt u alles vinden met betrekking tot de Geberit artikelen zoals:

  • instructiefilms
  • onderdelen, ook  van alle oude artikelen
  • barcodescanner, via barcode op artikelen kan exploded view gevonden worden
  • algemene catalogus met al onze artikelen

AquaClean Mera

Water is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse intieme hygiëne. Het is schoon, verfrist en geeft een gevoel van welzijn. Want een fris en schoon gevoel zorgt ervoor dat men zich aantrekkelijk en zelfverzekerder voelt.  Uit de praktijk blijkt: als je éénmaal een AquaClean douchwc ervaren hebt, wil je niet meer zonder! De Geberit AquaClean Mera vindt u in ons showroom. Ga naar http://www.zwhkeukens.nl/aanbieding/ en bekijk ons tijdelijke aanbieding voor de AquaClean Mera closet.

De Geberit AquaClean Mera is het toppunt van tijdloze elegantie. Deze compacte douchewc springt in het oog, maar past ook perfect in elk badkamerontwerp. De Geberit AquaClean Mera wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige maar toch zachte en doeltreffende reiniging met behulp van warm water dat snel en continu beschikbaar is. Dit wordt gecompleteerd door innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, oriëntatieverlichting, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, verwarming van de wc-zitting en een geïntegreerde geurzuivering.

Bekijk hier de video

 

 

 

 

 

 

 

 

Fonteinen