Tegels

Wandtegels, vloertegels of mozaïek?

In onze showroom vindt u de nieuwste trends op het gebied van tegels. In de badkameropstellingen, wand- en vloerkasten en displays presenteren wij ons ruime assortiment aan vloertegels, wandtegels en mozaïek. Ook voor natuursteen van marmer en graniet kunt u in onze showroom terecht.

Zuid West Hoek Keukens en Badkamers levert tegen aantrekkelijke prijzen vele tegels in alle soorten en maten. Wij verkopen ook de benodigde materialen, zoals tegellijmen en voegproducten. Ook zorgen voor een vakkundige installatie van alle producten. Wij verzorgen tevens bouwkundige aanpassingen.

Wandtegels

Bent u opzoek naar wandtegels voor in uw toilet, badkamer, slaapkamer of voor elders in uw woning? Voor dit alles bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt inspiratie op doen aan de hand van badkameropstellingen en het ruime assortiment wandtegels in onze showroom. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden door vakkundige tegelzetters gelegd.

Vloertegels

Een prachtige tegelvloer in u woning, in uw toilet en in uw badkamer kunnen wij voor u realiseren. Samen met u nemen wij een kijkje in ons ruime assortiment vloertegels. In onze showroom vindt u onder andere vloertegels van de merken Grandeur, Mosa, Hitti, Gespania en Sphinx.

Naast vloertegels kunnen onze ervaren monteurs ook vloerverwarming aanleggen. U kunt hiervoor bij ons terecht voor een goed advies.

Mozaïektegels

In onze showroom vindt u een ruime keuze aan mozaïektegels. U kunt mozaïek in uw keuken, badkamer en woonkamer toepassen. Gekleurd of klassiek mozaïek zal elke ruimte een prachtige uitstraling geven.